POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

I. PRINCIPIILE COMPANIEI ZAIFAN WEB DESIGN SRL PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Politica expune principiile de baza ale ZAIFAN WEB DESIGN SRL privind protectia datelor cu caracter personal si standardele de securitate a datelor si asigura conformitatea cu legile nationale si internationale, in vigoare, privind protectia datelor.

Principiile ZAIFAN WEB DESIGN SRL privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

  • Respectarea legilor, corectitudine si transparenta

    Datele personale vor fi colectate si prelucrate in mod legal, corect si transparent pentru a proteja drepturile individuale ale subiectilor datelor.

  • Limitarea la scopul specificat

    Datele personale vor fi colectate doar pentru scopuri explicite si legitime si nu vor fi prelucrate intr-un mod incompatibil cu scopurile initiale.

  • Acuratetea datelor / Actualitatea datelor

    Datele personale vor fi precise si in cazurile in care este necesar, actualizate constant. ZAIFAN WEB DESIGN SRL va lua toate masurile necesare pentru a elimina sau rectifica inadvertentele in mod prompt.

  • Limitarea la datele necesare

    Datele personale vor fi adecvate, relevante si limitate la strictul necesar. Datele personale nu vor fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp decat este necesar.

  • Drepturile subiectilor datelor cu caracter personal

    ZAIFAN WEB DESIGN SRL respecta drepturile tuturor subiectilor datelor, inclusiv drepturile privind accesul la datele acestora, restrictia prelucrarii sau a stergerii acestora si referitor la acuratetea acestora. ZAIFAN WEB DESIGN SRL va furniza informatii clare despre modul si scopul colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal ale subiectilor.

  • stergerea datelor cu caracter personal

    Perioada de pastrare a datelor cu caracter personal va fi definita. ZAIFAN WEB DESIGN SRL elimina datele personale care nu mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau in cazul in care consimtamantul este retras si nu se mai aplica niciun alt scop legitim pentru prelucrarea datelor.

  • Securitatea prelucrarii datelor / Securitatea datelor

    Datele personale vor fi prelucrate in conditii de siguranta. Vor fi luate masuri tehnice si organizationale adecvate privind securitatea datelor, impotriva prelucrarii sau a alterarii neautorizate, impotriva pierderii sau a distrugerii, precum si impotriva dezvaluirii si a accesului neautorizat la date personale transmise, stocate sau prelucrate. ZAIFAN WEB DESIGN SRL asigura, in totalitate, integritatea, disponibilitatea, confidentialitatea si autenticitatea in ceea ce priveste datele cu caracter personal. in eventualitatea unui incident, ZAIFAN WEB DESIGN SRL are abilitatea de a restaura, in timp util, disponibilitatea si accesul la datele cu caracter personal.

  • Protectia implicita a datelor cu caracter personal

    ZAIFAN WEB DESIGN SRL va implementa masurile tehnice si organizationale adecvate pentru a asigura ca sunt prelucrate doar datele personale necesare scopurilor specificate.

  • Responsabilitate

    ZAIFAN WEB DESIGN SRL isi asuma responsabilitatea pentru toate activitatile privind prelucrarea datelor cu caracter personal, isi manifesta responsabilitatea si are capacitatea de a demonstra conformitatea.

II. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

Persoana vizata are urmatoarele drepturi:

  • dreptul de a obtine de la ZAIFAN WEB DESIGN SRL, la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de ZAIFAN WEB DESIGN SRL;

  • dreptul de a obtine de la ZAIFAN WEB DESIGN SRL, la cerere si in mod gratuit, rectificarea sau actualizarea in special a datelor incomplete sau inexacte, pe baza actelor doveditoare;

  • dreptul de a obtine de la ZAIFAN WEB DESIGN SRL, la cerere si in mod gratuit, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu legislatia;

  • dreptul de a obtine de la ZAIFAN WEB DESIGN SRL, la cerere si in mod gratuit, informarea asupra operatiunilor efectuate cu datele personale si identitatea tertilor carora le-au fost dezvaluite datele personale, daca acesta informare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;

  • dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza;

  • dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care au fost incalcate; de asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de lege, persoana vizata se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

III. INFORMAREA COMPLETA SI CONSISTENTA A PERSOANEI VIZATE

ZAIFAN WEB DESIGN SRL va informa persoanele vizate in mod complet si direct asupra politicii sale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informarea se va realiza si prin publicarea prezentei Politici pe site-ul companiei http://www.promovaresiteuri.ro.

IV. CONSIMTAMANTUL PERSOANEI VIZATE

ZAIFAN WEB DESIGN SRL va prelucra date cu caracter personal doar daca persoana vizata si-a exprimat consimtamantul expres si neechivoc.

V. PROTEJAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

ZAIFAN WEB DESIGN SRL aplica un cadru intern de politici si standarde privind protectia datelor cu caracter personal. Aceste politici si standarde sunt acualizate periodic pentru a corespunde reglementarilor si evolutiei pietei. in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare luam masuri tehnice si organizatorice adecvate (politici, proceduri, securitate) tocmai pentru a asigura confidentialitatea si integritatea datelor cu caracter personal precum si pentru a asigura cadrul necesar prelucrarii acestora.

VI. STOCAREA DATELOR PE WWWW.PROMOVARESITEURI.RO

Google Analytics - aceasta aplicatie ne pune la dispozitie informatii privind modul in care vizitatorii nostri utilizeaza site-ul sau modul in care au ajuns pe site. Google Analytics nu ne ofera niciun fel de informatii despre datele cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului http://www.promovaresiteuri.ro. Pentru realizarea acestor statistici, compania Google colecteaza de la vizitatori adresa IP, insa aceste informatii nu pot fi accesate de nimeni in afara de Google. Chiar si asa, ZAIFAN WEB DESIGN SRL a ales sa anonimizeze adresle IP, astfel incat acestea nu mai pot fi stocate nici de catre Google. Mentionam ca Google respecta regulamentul privind protectia de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).

E-mail - datele pe care le trimiteti prin formularul de contact de pe site sau cele trimise prin e-mail sunt pastrate pe serverele Google. Conectarea la contul Google unde se gasesc aceste date se face securizat, in doi pasi. Mentionam ca Google respecta regulamentul privind protectia de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).

Facebook Pixel - folosim acest modul pentru a oferi utilizatorilor reclame pe platforma Facebook, pentru a face anunturi, campanii de reduceri sau campanii de remarketing. Datele sunt procesate de catre Facebook, companie care respecta regulamentul privind protectia de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).

WhatsHelp.io - este un modul folosit pentru a va ajuta sa luati legatura mai usor cu noi. Acesta nu retine datele dvs personale.

VII. CUM CONTACTAtI ZAIFAN WEB DESIGN SRL?

Daca aveti intrebari despre aceasta politica, ne puteti contacta asa cum se descrie mai jos.

Operatorul de date responsabil pentru informatiile dumneavoastra este ZAIFAN WEB DESIGN SRL si puteti sa il contactati online, telefonic sau prin posta la adresa:

Adresa: Str. Calea Calarasi 180, Sector 3, Bucuresti

Site: promovaresiteuri.ro

Telefon: 0729 089 508

De asemenea, aveti dreptul de a depune o reclamatie la autoritatea de supraveghere a Romaniei, Comisarul pentru protectia datelor din Romania, sau la autoritatea de supraveghere locala a dumneavoastra.

Te rugam sa detaliezi cat de mult este posibil.